Land dept. (NO)

Kontorinnredninger

Vestnes Ocean har en landbasert avdeling som leverer og installerer møbler, garderobesystemer og lagerinnredning til privat og offentlig sektor.
Avdelingen tar også på seg oppgradering og nybygg av komplette kontorløsninger med vegger, himling, gulv, og møbler fra prosjektering til ferdigstillelse.Som sertifisert gulventreprenør kan vi ta på oss installasjon av alle typer gulvsystemer

Kontakt: Kai Helge Rønvåg

Salg og Markedsjef land avd.

+47 40 40 20 75

kai@vestnesnorway.com

 

Gulvsystemer

Sertifisert gulventreprenør

Vestnes Ocean er sertifisert Weber gulv entreprenør og installerer gulvsystemer på landbaserte og maritime prosjekt. Vi kan installere et vidt spelter av bærekraftige gulvløsninger og levere til alle typer prosjekt uavhengig av størrelse.

Vi leverer på hele Vestlandet.

Vestnes Ocean er også stolt sponsor av Sindre Rørstadbotnen. Sindre kommer i fra Naustdal, er vektløfter og tar sikte mot OL i Tokyo 2020. Han har også ambisjoner om Nordisk gull i år og har som mål å sette nye Norges rekorder i 105 kilos klassen.

Fremtiden trenger bærekraftige løsninger, så ta kontakt med oss for sterke, varige og miljøvennlige gulvsystemer til deres neste prosjekt.

Kontakt: Vidar Midtbø

Prosjekt leder

+47 40 40 20 73

vidar@vestnesnorway.com